Veevoederhandel
H. Vlogman

OVER ONS

Gericht en persoonlijk advies is de kracht van Veevoederhandel Herman Vlogman.

Voor elk dier kunnen we het beste voer adviseren. Maar ook bijvoorbeeld een bodem-  of ruwvoederonderzoek is aan ons besteed; dit wordt ondersteund door het laboratorium ALNN. Hiervoor zijn wij de monsternemer voor deze regio. 
Daarnaast staan de adviseurs van onze leveranciers u graag te woord als het gaat om specifieke voerrantsoenen. In de assortimentspagina's ziet u een overzicht van de diverse voersoorten. Verder hebben we jaren lange ervaring in de fourage handel. Vooral met hooi en stro.

Openingstijden

maandag
09:00 - 17:30
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Paardenverzorging

Naast diverse voersoorten voor uw paard hebben wij een verzorgings-assortiment samengesteld uit het aanbod van HOBA Cultura. Alles om uw paard die verzorging te bieden die het nodig heeft op basis van 100% natuurlijke producten.

 

Een natuurlijke insectwerende gel die zowel paard als ruiter beschermt. Werkt lange tijd tegen vliegen, muggen en horzels.

80% van de gezondheid van uw paard is terug te voeren op een goed werkend maagdarmgestel. Lijnzaadolie zorgt voor een evenwicht in het maagdarmgestel en werkt op een energetische manier van binnenuit.

Deze lijnzaadolie van de eerste koude persing is rijk aan natuurlijke vitaminen, zorgt voor een glanzende vacht en stimuleert de verharing in het voor- en najaar.

Beschermt tegen alle insecten en vooral tegen dazen.
Inhoud: 1 liter.

We hebben 3 lijnen likstenen, namelijk zout likstenen, mineralen likstenen en likstenen met een smaakje zoals wortel of knoflook. Leverbaar in 2 en 10 kg.

Een probaat middel tegen zomereczeem, huidschilfers en bultjes. Stilt jeuk, schrale en rode plekken en heeft een positief herstellende invloed op de huid. Helpt ook na insectenbeten.
Inhoud: 250 en 500 ml.

asdfasdfasdfasdf

Knoflook staat sinds eeuwen bekend om zijn helende, beschermende en zuiverende eigenschappen. HOBA Cultura gebruikt alleen verse, zuivere Amerikaanse knoflook die krachtiger is dan de hier bekende soorten. Naast vitaminen en mineralen als vitamine A, B1, B2 en zwavel staat knoflook ook bekend als insectenwerend. Knoflook is verkrijgbaar als poeder, in snippers en als granulaat.

Klitten uitkammen wordt een peulenschilletje met deze spray. Reinigt, maakt het haar, de staart en eventuele sokken zacht en heeft een vuilafstotende werking, Geeft ook volume, zodat u met uw paard goed voor de dag komt. Voor een juiste dosering heeft HOBA Cultura een doseerpomp van 1 of 5 liter en een vernevelspuit beschikbaar.
Inhoud: 1 en 5 liter.

Onze merken | Paarden